Auringonlähteen pintamateriaalit ovat selkeitä ja luonnonläheisiä, ajattomia ja harmonisia. Valkoisen, harmaan, mustan ja puun sävyisten valmiiden kokonaisuuksien lisäksi voit halutessasi sekoittaa tyylejä mieltymystesi mukaan.

KYLPYHUONE JA WC

Kylpyhuoneen materiaalivaihtoehdot ovat nykytrendin mukaisesti neutraaleja ja kodikkaita. Seinäkiinnitteiset wc-istuimet jättävät lattian vapaaksi mahdollistaen helpon puhtaanapidon sekä minimalistisen tyylin. Suoralinjaiset kalusteet sekä kirkkaat lasiset suihkunurkat jatkavat tyyliä. Laadukkaat vesikalusteet takaavat miellyttävät suihkuhetket.

auringonlahde_ylakuva04

SAUNA

Saunan lauteet ovat jykevää 40mm paksua lankkua, kivipilarimallinen kiuas on integroitu lauteisiin. Lauteet ovat mustaa, vaaleaa haapaa tai lämpökäsiteltyä leppää. Lauteet, saunan paneelit ja kylpyhuoneen katto ovat samaa materiaalia keskenään luoden tiloista yhtenäisen kokonaisuuden. Saunan korkea karmiton lasiovi yhdistää kylpy- ja saunatilat yhdeksi kokonaisuudeksi.

KEITTIÖ

Keittiöt ovat osa oleskelutiloja ja keittiömateriaalien värivaihtoehdot on sovitettu oleskelutilojen kokonaisuuksiin sopiviksi. Asuntojen tyyliä mukaillen kalusteovet ovat sileitä tai vedinurallisia. Tasoissa sekä ovissa on useita eri värivaihtoehtoja. Kodinkoneet ovat laadukkaita kalusteisiin integroituja ja liesituulettimet yksinkertaisen tyylikkäitä sylinterin muotoisia. Induktiotasot ovat luonnollisesti vakiona.

auringonlahde_ylakuva01

HUONETILAT JA LATTIAT

Makuuhuoneiden ja eteisen säilytystilat ovat tilaasäästävien ja tilojen avaruutta korostavien peililiukuovien takana. Neliöissä on lisäksi yhden makuuhuoneen yhteydessä erillinen vaatehuone. Lattiamateriaalit ovat tammi- tai saarniparkettia ja lisävarustelistalta löytyy kattavasti 2- ja 1- sauvaisia näyttäviä parketteja. Eteisen lattiat ovat kestävää ja helppohoitoista laattaa.

TALOTEKNIIKKA

Asuntojen lämmönlähteenä on huoneistokohtainen poistoilmalämpöpumppu. Lämmönjako toteutetaan vesikiertoisella lattialämmityksellä. Koneellinen ilmanvaihto toteutetaan poistoilmalämpöpumpulla. Yhtiö liitetään valokuituverkkoon. Asuintilojen kaikki kiinteät valaisimet toteutetaan kestävillä ja energiatehokkailla LED-valaisimilla.